Duyguyla Beklenmedik - Birebir Hikayeler
Merhaba ben hemen olaya gireyim biz özel bir kollejde okuyorduk bu sene lise 3 bitti son sene olduğu için mayıs ayından itibaren kimse gelmiyordu. İşte o günlerden bir gün okula ben bir erkek arkadaşım ve Duygu gelmiştik.
Öğleliyin erkek arkadaş sıkıldı ve gitti ve benle Duygu sınıfta tek kaldık çünki hocalarda gelmiyordu. Ben Duyguya daha önce seni seviyorum felan demiştim oda kabul etmemişti. Şimdi ise bana daha değişik geliyodu huyu. Ben onu kaç aydır uzaktan izliyordum (baklava dilimli çorabının içindeki bacaklarını ve eteğinin altından gözüken kilodunu)
Neyse dayanamadım ve ona aşık olduğumu ayaklarına, bacaklarına ve kilodunun arasından gözüken vajinasına hayran olduğumu söyledim. oda sahimi bende yanıyorum artık senin için dedi. Bende hemen sıradan atladım ve ayakkabılarının bağını çözdüm.
Hafif nemli olan baklava dilimli çorapların içindeki o mütiş kokan ayaklarına kavuştum. Hafif hafif dil darbeleriyle yalamaya başladım. Ayaklarının her yerinin yalayıp bacaklarınıda yalıyarak diz üstü çoraplarını çıkardım ve cebime attım. Eteğini indirdim ve siyah kilodunuda indirp vajinasını yalamaya başladım.
Hafif tüylü olan vajinasından zevk suları akıyodu ve hepsini kana kana içtim vajinasının kaymağını ben yiyecektim. Daha fazla dayanamadım ve gömleğinide çıkarıp dar sütyenin içinde saklanan gögüslerinin ortaya çıkardım ve yalayıp emmeye başladım meme başı sertleşmişti ve inliyordu iyice emdim ve boynuna doğru çıktım ve boynunu yalamaya öpmeye başladım mütiş kokuyordu.
Sonra tekrar vajinasına yöneldim ve bacaklarını iyice aralayıp benimkini sürtmeye başladım artık yanıyodu vajinası ve sonra yavaşca girdim daha önce bozulmamıştı.Bende iyiyce dayadım ve bi iki git gelden sonra içinden çıkıp gögüslerine ve ağzına boşaldım sonra giyindi ve çıktı sınıftan
Tags: Am Deliği, Birebir, Delik, Duygu, Göt Deliği, Göt Sikmek, Hikaye, Hikayeler, Kolejli, Liseli, Tüylü, Tüylü Am, Tüylü Vajina, Vajina
October 13th, 2007 at 2:09 pm
bende istiyorum Riocardo71@hotmail.com
April 3rd, 2008 at 4:32 am
slm tatlım seninle tanışalım yakamoz_16_1974@hotmail.com
August 20th, 2008 at 8:16 am
live sex woman only ,olgun ateşli ve azgın kızları bekliyorum ,evli,dul,bekar ,kendine guvenen cami olan bayanlar beraber boŞalmak istiyorsaniz kısaca orgazm olmak için ekleyin, yalniz cami acacaksan ekleyİn ,erkekler gaylar harİc ,gÜven gİzlİlİk ve agzi siki olan bayanlar ekleyİn,yaş önemli değil, zevkin hertürlüsünü tatmak isteyen bayanlar bekliyorum
haldun21@msn.com